О нама

Контактирајте нас

ГНЕЕ (Тиањин) мултинационална трговина Цо, Лтд

Адреса: Но.4-1114, зграда Беицхен, Град Беицанг, Беицхен Дистрицт, Тиањин, Кина

Тел: 86-372-5055144

М / П: 86-15824687445

Е-маил: инфо@гесцостеел.цом

ГНЕЕ (Тиањин) мултинационална трговина Цо, Лтд

ГНЕЕ - СТЕЕЛ, професионални испоручени челични снабдевач, поштујемо уговоре и држимо обећања.
Наша фирма је почела 2007. године као агенти за челичне млинове, укључујући Анианг Ирон & Стеел., Пуианг Ирон, Состеел, Схоуганг, Ксинганг, Нањинг Ирон & Стеел, ВуГанг, Јингие Ирон, ХБИС и тако даље. Главни производи агента садрже 12 главних серија, више од 300 брендова. Као челик високе чврстоће ниско легираног челика, конструктивни челик од угљеника, челик од челичног лима, котао и плоча за под притиском, мостичка плоча, грађевински челик, бродоградња и челична плоча, плоча за цевоводно уље, висока чврстоћа и висока чврстоћа челична плоча, плоча за плочице, плоча отпорна на корозију, плоча отпорна на хабање, композитна челична плоча.


4545.jpg


Бродоградња Челична плоча
Чврстоћа челичног конструкцијског челика подељена је на: челични конструкцијски челик и конструкциони челик високе чврстоће. Односи се на спецификације конструкције бродског класификационог друштва за производњу вруће ваљане челичне плоче за производњу конструкције трупа


Главна класификациона друштва:
Кина ЦЦС
Америцан АБС
Немачка ГЛ
Франце БВ
Норвешка ДНВ
Јапан НК
Бритисх ЛР
Кореја КР
Италија РИНА


Хладно ваљани челик
Хладно ваљани лим има изванредан облик лима и квалитет површине са добром равном површином и завршном обрадом. Површина хладног листа је чиста и светла и једноставна за премазивање. Сорте хладно ваљаног лима широко се користе у поцинкованим подлогама, кућним апаратима, цевима, аутомобилима, грађевинарству, емајлима и другим индустријама.
Хладно ваљани челични лимови нуде различите изванредне особине, укључујући лако обликовање и глатку, чисту површину, а користе се у аутомобилима, уређајима, намештају и многим другим свакодневним предметима.
ГНЕЕ Стеел који поседује сертификате ИСО9001, КС-9000 и ИСО14001, производи комплетан асортиман хладно ваљаних производа за ове и друге апликације. Пошто се сада примењују строги захтеви квалитета како би се задовољиле потребе побољшаних функција производа, ГНЕЕ челик је усвојио интегрисани систем контроле квалитета.

Наша компанија може радити Обрада радова како би се упознали са корисничким командама, укључујући претреатмент (брусно фарбање), дубинско обрађивање, сечење, обрада челичне конструкције, резање, скидање, равнање, класификација запремине, пробијање, паковање (једноставно извозно пакирање,