БВ Граде А Бродоградња челичне плоче

БВ Граде А Бродоградња челичне плоче

БВ Граде А бродоградња челичне плоче

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

БВ Граде А, БВ / А челик, БВ граде Астеел плоча , БВ / А челични лим, БВ / А бродоградитељска цијена челика, добављач и произвођач челика БВ / А


БВ Граде А бродоградња Челик Опис:


БВ граде А челик је врста вруће ваљаног челичног челика. БВ челици имају 4 врсте у челика од обичне чврстоће за бродоградњу, а степен А је најнижи од њих. Челичне плоче БВ А граде имају снагу приноса 34,100 пси (235 МПа) и максималну чврстоћу при сагласности од 58,000 - 75,500 пси (400-520 МПа). Сви БВ / А бродски челик који нуди индустрија Каталор може бити цертифициран од стране Буреау Веритас (БВ).


БВ Граде А Бродоградња Челик Примена:


БВ Класе челичне плоче готово се искључиво користе у индустрији бродоградилишта за изградњу конструкцијских дијелова бродова, баржа и бродске опреме. БВ Челичне плоче за бродоградњу могу се такође користити за поправке бродова, платформу за бушење нафтних плинова на нафту, платформа за спојеве цеви и остале компоненте.


БВ Граде А Спецификација челичне конструкције:
Дебљина: 4мм до 260мм,
Ширина: 1200мм до 4000мм
Дужина: 3000мм до 18000мм.

БВ Граде А Бродоградња Челични хемијски састав Анализа топлоте:


Елемент

БВ Граде А Мак%

Елемент

БВ Граде А Мак%

Ц

0.21

Ни

-

Мн

2,5 * Ц мин

Мо

-

Си

0.50

Ал

-

С

0.035

Нб

-

П

0.035

В

-

Цу

-

Ти

-

Цр

-

Н

-

БВ Граде А Челични челични механички својства:


Граде

Дебљина

Снага приноса

Затезна чврстоћа

Издужење

Импацт Енерги

(мм)

МПа (мин)

МПа

% (мин)

(КВ Ј) (мин)

20 степени

БВ Граде А

4-260

235

400-520

22


Напомена: енергија удара испод 50 мм дебљине


ГНЕЕ челик је професионални добављач и извозник челика за бродоградњу БВ / А. ГНЕЕ челик је већ дуги низ година у челичној индустрији и може понудити сваку врсту бродских челичних плоча и челичних лимова широм бродоградилиштима и бродоградилиштима.


Свака потреба молимо контактирајте: катхи@гесцостеел.цом


Ако сте задовољни нашим бв оценом бродоградње челичне плоче, добродосли да наручите са нама. Као један од најбољих произвођача и добављача БВ Стеел Плате у Кини, имамо производе у облику врућих производа у продаји по Вашем избору. За детаљни хемијски састав и слободан узорак, контактирајте нашу фабрику. Нудена је конкурентна цена и добра услуга.
Hot Tags: бв граде бродоградњу челичне плоче, Кина, фабрика, добављачи, произвођачи, цијена, расути, на залихама, хемијски састав, врућа продаја, бесплатни узорак

Istraga

Srodni proizvodi