БВ Граде Е Бродоградња челичне плоче

БВ Граде Е Бродоградња челичне плоче

БВ Граде Е бродоградња челичне плоче

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu


БВ Граде Е, АБ / Е челик, БВ Граде Е бродоградња челичне плоче , БВ / Е бродска челична плоча, граде Е челична плоча за изградњу брода, произвођач и извозник челика БВ / Е


БВ Граде Е бродоградња Челик Опис:


БВ граде Е челик је врста вруће ваљаног челика с оптерецењем. Челичне плоче БВ Е имају чврстоћу приноса 34.100 пси (235 МПа) и максималну чврстоћу за затезање од 58.000 до 75.500 пси (400-520 МПа). БВ челика долазе у 4 врсте у челика за обичну чврстоћу за бродоградњу, а степен Е је највиши од њих.


БВ Граде Е бродоградња Челик Примена:
БВ Е граде од челичне плоче готово се искључиво користе у индустрији бродоградње за изградњу конструкцијских дијелова бродова, баржа и бродске опреме. БВ Е Бродске челичне плоче за бродове могу се такође користити за поправку бродова, платформу за бушење нафте на отвореном простору, спојне платформе цеви и остале компоненте. Граде Е је сертификован од стране БВ-Буреау Веритас.


БВ Граде Е Спецификација челичне греде:
Дебљина: 4мм до 260мм,
Ширина: 1200мм до 4000мм
Дужина: 3000мм до 18000мм.

БВ Е Бродоградња Челични хемијски састав Анализа топлоте:

Елемент

БВ Граде Е Мак%

Елемент

БВ Граде Е мак%

Ц

0.21

Ни

-

Мн

0.60

Мо

-

Си

0.1-0.35

Ал

-

С

0.035

Нб

-

П

0.035

В

-

Цу

-

Ти

-

Цр

-

Н

-

БВ Е Челични челични механички својства:


Граде

Дебљина

Снага приноса

Затезна чврстоћа

Издужење

Импацт Енерги

(мм)

МПа (мин)

МПа

% (мин)

(КВ Ј) (мин)

-20 степени

БВ Граде Е

4-260

235

400-520

22

27Ј

Напомена: енергија удара испод 50 мм дебљине


ГНЕЕ СТЕЕЛ је професионални БВ / Е бродоградитељски челични снабдевач и извозник. ГНЕЕ СТЕЕЛ је продао сваку врсту бродских челичних плоча и челичних лимова широм бродоградилишту и бродоградилишту.


Ако имате било какве потребе у челичној плочи БВ граде Е, молимо вас да нас контактирате: катхи@гесцостеел.цом


Ако сте задовољни са нашом челичном плочом бродоградилишта бв граде, добродошли смо да нам наручите наруџбине. Као један од најбољих произвођача и добављача БВ Стеел Плате у Кини, имамо производе у облику врућих производа у продаји по Вашем избору. За детаљни хемијски састав и слободан узорак, контактирајте нашу фабрику. Нудена је конкурентна цена и добра услуга.
Hot Tags: бв граде е бродоградња челичне плоче, Кина, фабрика, добављачи, произвођачи, цијена, расути, на залихама, хемијски састав, врућа продаја, бесплатни узорак

Istraga

Srodni proizvodi