ЛР Граде Бродоградња челичне плоче

ЛР Граде Бродоградња челичне плоче

ЛР граде А бродска челична плоча

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

ЛР Граде А, ЛР / А челик, ЛР / А челична плоча, ЛР / А челични лим , ЛР / А бродоградња цијена челика, добављач и произвођач челика ЛР / А


ЛР Оцена А Бродоградња Челик Опис:


Челик ЛР граде А је врста топло ваљаног челичног челика. ЛР челици долазе у 4 врсте у челика са обичном чврстоћу за бродоградњу, а степен А је најнижи од њих. Челичне плоче ЛР А имају чврстоћу приноса 34.100 пси (235 МПа) и максималну чврстоћу за затезање од 58.000 до 75.500 пси (400-520 МПа). Сви ЛР / А бродоградилишту челика који нуди индустрија Каталор може се сертификовати од Ллоид'с Регистер оф Схиппинг (ЛР).


ЛР класа А бродоградња Челик примена:


ЛР Класе од челичне плоче готово се искључиво користе у индустрији бродоградње за изградњу конструкцијских дијелова бродова, баржа и бродске опреме. ЛР Бродске челичне плоче за бродове могу се такође користити за поправку бродова, платформу за бушење нафте на отвореном простору, спојне платформе цеви и остале компоненте.


ЛР Граде А Спецификација челичне греде:


Дебљина: 4мм до 260мм,
Ширина: 1200мм до 4000м
Дужина: 3000мм до 18000мм.

ЛР Граде А Бродоградња Челични хемијски састав Анализа топлоте:


Елемент

ЛР Оцена А Мак%

Елемент

ЛР Оцена А Мак%

Ц

0.21

Ни

-

Мн

2,5 * Ц мин

Мо

-

Си

0.50

Ал

-

С

0.035

Нб

-

П

0.035

В

-

Цу

-

Ти

-

Цр

-

Н

-

ЛР Граде А Челични челични механички својства:


Граде

Дебљина

Снага приноса

Затезна чврстоћа

Издужење

Импацт Енерги

(мм)

МПа (мин)

МПа

% (мин)

(КВ Ј) (мин)

20 степени

ЛР Граде А

4-260

235

400-520

22


Напомена: енергија удара испод 50 мм дебљине


ГНЕЕ СТЕЕЛ је професионални ЛР / А бродоградитељски челични снабдевач и извозник . ГНЕЕ СТЕЕЛ је већ дуги низ година у челичној индустрији и може понудити сваку врсту бродских челичних плоча и челичних лимова широм бродоградилишту и бродоградилишту.


Свака потреба молимо контактирајте инфо@гесцостеел.цом.


Ако сте задовољни са нашим лр оценом бродоградње челичне плоче, добродошли да наручите са нама. Као један од најбољих произвођача и добављача за производњу челичних плоча у Кини, имамо производе у врућој продаји у продаји по Вашем избору. За детаљни хемијски састав и слободан узорак, контактирајте нашу фабрику. Нудена је конкурентна цена и добра услуга.
Hot Tags: лр граде бродоградњу челичне плоче, Кина, фабрика, добављачи, произвођачи, цијена, расути, на залихама, хемијски састав, врућа продаја, бесплатни узорак

Istraga

Srodni proizvodi