НК челична плоча за бродоградњу

НК челична плоча за бродоградњу

Гнее (ТианЈин) Мултинационална Траде Цо, ЛТД испоручује челичне плоче за бродоградњу у два предмета, једна је обична снага, АБДЕ граде, а остале су веће чврстоће, граде АХ36 / 32/40, ДХ36 / 32/40 и ФХ32 / 36 / 40. Гангстеел вруће ваљане челичне плоче имају преко девет класификационог друштва, НК, ...

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu


Гнее (ТианЈин) Мултинационална Траде Цо, ЛТД испоручује челичне плоче за бродоградњу у два предмета, једна је обична снага, АБДЕ граде, а остале су веће чврстоће, граде АХ36 / 32/40, ДХ36 / 32/40 и ФХ32 / 36 / 40.

Гангстеел вруће ваљане челичне плоче имају преко девет класификационог друштва, НК, АБС, ЛР, БВ, ГЛ, КР, РИАН и ЦЦС. Поред плоча, наша компанија такође снабдева угаљ од челичног лима, челика и челичног профила за бродоградњу.


Наша предоминација је да можемо снабдевати супер дебелу челичну плочу у бродоградњи директно из нашег млина по конкурентној цијени и најбржем року испоруке. На пример, БВ ЕХ36 дебљине 160мм, НК ФХ32 дебљине 110мм и ГЛ А дебљине 170мм. Сви они могли смо да понудимо нашим купцима.

Могли бисмо обећати да ћемо користити наше најквалитетније, најбрже време испоруке и најбољу услугу за проширење нашег тржишта челика за две године.

Сарадили смо са Малезијом, Тајландом, Корејом, Сингапуром, Индонезијом и Вијетнамом великом бродоградилишту и нафтном платформом у челичним плочама и челичним профилима. Само њихов велики бродски менаџер пријатељ однос који је успоставио нашу компанију репутацију на иноземном челичном тржишту.


Уколико је захтев клијента, могли бисмо да пружамо и услугу претварања челичних плоча, сечење чврстоће и савијање цеви са челичне плоче.

ГНЕЕ челик НК брод челика граде у следећем:

НК ФХ32, НК ФХ36


НК ЕХ36, НК ЕХ32, НК ДХ32

НК ДХ36, НК АХ32, НК АХ36

НК А, НК Б

НК Д, НК Е


Челични ГНЕЕ такође има пуно залиха у бродоградњи челичне плоче, ако вам је потребно, молимо кликните на нашу Листу залиха на бродским таблицама.


Уколико постоји потреба у горњем степену НК челика, слободно нас контактирајте ускоро, дати ћемо нашу званичну понуду у конкурентној цени што је раније могуће.


Ако сте задовољни са нашим нк челичним плочама за бродоградњу, добродошли смо да нам наручите наруџбине. Као један од најбољих произвођача и произвођача НК челичне плоче у Кини, имамо производе у облику врућих производа у продаји по Вашем избору. За детаљни хемијски састав и слободан узорак контактирајте нашу фабрику. Нудена је конкурентна цена и добра услуга.
Hot Tags: нк челична плоча за бродоградњу, Кина, фабрика, добављачи, произвођачи, цијена, расути, на залихама, хемијски састав, врућа продаја, бесплатни узорак

Istraga

Srodni proizvodi